Szolgáltatásaink

Többéves különleges nanotechnológiai kutatási fejlesztési és gyártási tapasztalattal rendelkező munkatársaink, a rendelkezésre álló fejlett műszerpark és laboratóriumi felszerelések segítségével cégünk hazánkban egyedülállóan alkalmas nanotechnológiai kutatás-fejlesztési projektek kivitelezésére a tervezéstől a tesztgyártásig, és a nagyipari méretű gyártás modellezéséig. Ezen túlmenően hiteles analitikai mérések és auditálások kivitelezésében is állunk partnereink rendelkezésére.

Fő szolgáltatásunk a termékfejlesztés az ötlettől a félipari-ipari gyártás megtervezéséig, de már létező termékek gyártástechnológiájának továbbfejlesztésével kapcsolatban is várjuk leendő partnereink megkereséseit.

Az általunk kivitelezett projektek során a tervezéstől a minőség-ellenőrzésig minden területen szorosan együttműködünk partnereinkkel.

Célunk olyan magas minőségű termékek és technológiák versenyképes áron történő előállításának a kidolgozása partnereinkkel közösen, amelyek tökéletesen kiszolgálják az adott piaci igényeket.

Nanotechnológiai termékfejlesztés szolgáltatásunkkal kapcsolatban tekintse meg kapcsolódó oldalunkat!