Termékfejlesztés

Cégünk munkatársainak többéves tapasztalata van nanotechnológiai kutatásban, fejlesztésben ill. gyártásban.

Az egyes termékfejlesztések során partnereinkkel szorosan együttműködünk:

  • az új termék paramétereinek, gyártási technológiájának és a termékfejlesztés során alkalmazott lépéseknek a megtervezésében
  • a mintadarabok laboratóriumi előállításának, minőségi tesztjének elvégzésében a rendkívül fejlett műszerparkunk és laboratóriumi támogatásunk felhasználásával
  • a tesztek eredményei alapján az ún. fél-ipari, ipari gyártások adaptálásában, minőségellenőrzésében.

Eljárásunk során a felhasználás funkciójának megfelelően kiválasztjuk a megfelelő hordozóanyagot (pl. nanoezüstport talkummal, pvp-vel keverve), a szükséges koncentráció és adagolás mértékét, módját.

Célunk olyan magas minőségű termékek versenyképes áron történő előállításának a kidolgozása partnereinkkel, amelyek tökéletesen kiszolgálják az adott piaci igényeket.

A megtervezett nanotechnológiai terméket laboratóriumi körülmények között zajló tesztgyártás során állítjuk elő, majd szükség esetén – a minőségellenőrzési adatok alapján – több lépésben finomítjuk mind a gyártástechnológiát, mind az adalékanyagok összetételét.

Nanotechnológiai adalékanyagaink, megoldásaink alkalmazásával a különböző iparágak gyártó cégei az új termékeikkel magasabb minőséget és sok esetben kedvezőbb árszintet tudnak megcélozni a hagyományos versenytársakkal szemben, valamint a nanotechnológia olyan tulajdonságok (pl. antibakteriális PVC padló, festék) elérését is lehetővé teszi, amelyek korábban egyáltalán nem voltak megvalósíthatóak, ezáltal biztosítva jelentős versenyelőnyt.